Rosaceabehandling

Rosaceabehandling

Rosaceabehandling normaliserar huden och minskar skovens omfattning och gör att dessa kommer mer sällan. Vi rekommenderar en behandlingsserie på 4-6 behandlingar med 3-4 veckors intervall. Därefter som underhållsbehandling cirka var tredje månad. Spara tid och pengar! Ta bort håret permanent! Fråga gärna efter paketpriser!

Priser

Hårborttagning - Ansikte

999 kr (ord pris 1999 kr )

Hårborttagning - Armar

1499 kr (ord pris 2999 kr )

Hårborttagning - Axlar

999 kr (ord pris 1999 kr )

Hårborttagning - Bikinilinje

999 kr (ord pris 1999 kr )

Hårborttagning - Bikinilinje & axiller

1699 kr

Hårborttagning - Bröst & mage

1749 kr (ord pris 3499 kr )

Hårborttagning - Haka & hals

1499 kr (ord pris 2999 kr )

Hårborttagning - Hel rygg

1399 kr (ord pris 2799 kr )

Hårborttagning - Hel rygg

2999 kr (ord pris 5999 kr )

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt.