KISSUM LIPS ( BB Glow lips)

KISSUM LIPS ( BB Glow lips)

Tack vare detta serum uppnås effekten av pigmentering från grå och livlösa läppar, fläckar Ojämn ton återfuktande. Hållbar 6 månader upptill 1 år. Produkterna är 100 %naturlig ämnen och parabenfria, Alkoholfri. Kissum lips är inte en tatuering utan en behandling med pigmentering med serum som fuktar och ger färg. Flera olika färger att välja på.

2-4 behandlingar rekommenderas och resultatet beror på hur mottagliga dina läppar är. Efter 2 veckor kan man se resultatet efter en behandling. Rekommenderas att fylla på efter 2 veckor. Man bokar 2 behandlingar åt gången och betalar för 2. Utförs med dr. Pen men nanonålar och är smärtfritt.

Priser

KISSUM LIPS ( BB Glow lips) 1 behandling

999kr (ord pris1999)

KISSUM LIPS ( BB Glow lips) 3 behandlingar (ord pris6999

2999 kr (ord.pris 6999)

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt.