Botox

Botox

Botuliniumtoxin typ A, mer känt som Botox, är idag en mycket beprövad och effektiv metod för dig som vill se piggare och fräschare ut. Botulinumtoxin är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. .Behandlingen är säker och är idag en av de mest använda metoderna för att ta bort dynamiska rynkor. Följande ansiktsområden som kan behandlas är pannan, Glabella (Argrynkan) Kråksparkar, Överläppen och Gummy smile. Migrän, överdriven svettning kan också effektivt behandlas. Botoxbehandling av svettkörtlarna i armhålan minskar svettning och är en bra och effektiv behandling för dig som tycker att deodorant inte hjälper. Effekten sitter ca 6-12månader.

När kan jag inte behandlas med botox?

Att tänka på inför din behandling:

Att tänka på efter din behandling:

Individuell rodnad, svullnad samt blåmärken kan uppstå vid behandling men försvinner efter ca 3-4 dygn. Slutresultat ser man ca 1-2 veckor efter behandling.

Priser

Botox bekymmersrynka

1099 kr (ord pris 2199 kr )

Botox fullface

2499 kr (ord pris 4999 kr )

Botox kråksparkar

999 kr (ord pris1999 kr )

Botox lip flip eller näslyft

999 kr (ord pris1999 kr )

Botox mot migrän

1999 kr (ord pris 3999 kr)

Botox ögonbrynslyft

999 kr (ord pris 1999 kr )

Botox pannrynkor

1499 kr (ord pris 2999 kr )

Botox SVETT, HYPERHIDROS

2999 kr (ord pris 5999 kr)

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt.