Plasma

Plasma

Släta ut ”bekymmersrynkan” med Plasma Pen.
Med plasmapennan avger man en liten plasma-blixt i det översta hudlagret. Cellerna drar sig närmare varandra genom att överflödig vätska ångas ut, huden sig samman och skapar en lyftande och utslätande effekt. Läkningen påverkar sedan hudens kollagenproduktion positivt.

Direkt efter behandlingen syns det små brunaktiga prickar, och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Svullnaden kan hålla i sig upp till en vecka. Rodnaden något längre än så. OBS! Vid behandling av ögonområdet kan man bli ordentligt svullen i ca 3 dagar!

Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3-7 dagar. Man får ej pilla på skorporna, utan ska låta dem ramla bort av sig själv.

OBS! Det är väldigt viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor (spf 50) i 3 månader efter avslutad behandling.

Resultat efter en behandling är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas. Det är bara möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle. Många anser att 1 behandling räcker för att uppnå önskat resultat, men 2-4 behandlingar kan behövas för personer med ett stort behandlingsområde/mycket överflödig hud.

Hudåtstramningen som uppnås är permanent. Huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar för att bibehålla ett bra resultat

Priser

Behandla dina rökrynkor med Plasma Pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Behandla påsar under ögonen med Plasma Pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Behandling av bristningar på magen med Plasma Pen

1499 kr (ord. pris 2999 kr)

Behandling av Pannrynkor med Plasma Pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Bristningar / Bröstkorg / Lyft av brösten

1999 kr (ord. pris 3999kr)

Födelsemärken / Milier eller vårtor

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Lip-flip

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Ögonbrynslyft med plasma pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Ögonlock Med plasma pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Plasma Pen Bristningar / slapp hud insida lår

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Släta ut "bekymmersrynkan" med Plasma Pen.

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Släta ut nasolabialaveck med Plasma Pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Strama åt kinderna med Plasma Pen

999 kr (ord. pris 1999 kr)

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt.