Microneedling

Microneedling

Botuliniumtoxin typ A, mer känt som Botox, är idag en mycket beprövad och effektiv metod för dig som vill se piggare och fräschare ut. Botulinumtoxin är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman.

Behandlingen är säker och är idag en av de mest använda metoderna för att ta bort dynamiska rynkor. Följande ansiktsområden som kan behandlas är pannan, Glabella (Argrynkan) Kråksparkar, Överläppen och Gummy smile. Migrän, överdriven svettning kan också effektivt behandlas. Botoxbehandling av svettkörtlarna i armhålan minskar svettning och är en bra och effektiv behandling för dig som tycker att deodorant inte hjälper. Effekten sitter ca 6-12månader.

Microneedling behandlar:

När kan jag inte behandlas med microneedling?

Hos oss kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Priser

Ansikte - 1 behandling

1750 kr (ord. pris 2495kr)

Ansikte - 3 behandlingar

4200 kr (ord. pris 5995kr)

Ansikte - 5 behandlingar

7000 kr (ord. pris 9995kr)

Ansikte + hals - 1 behandling

2100 kr (ord. pris 2995kr)

Ansikte + hals - 3 behandlingar

5600 kr (ord. pris 7995kr)

Ansikte + hals - 5 behandlingar

7700 kr (ord. pris 10995kr)

Ansikte + hals + dekolletage- 1 behandling

2500 kr (ord. pris 3495kr)

Ansikte + hals + dekolletage - 3 behandlingar

6300 kr (ord. pris 8995kr)

Ansikte + hals + dekolletage - 5 behandlingar

8400 kr (ord. pris 11995kr )

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt.