Hijama-koppning

Hijama eller koppning

Hijama eller koppning är en behandlingsmetod som syftar på att lösa blockeringar som orsakar smärta och rensa ut slaggprodukter från blodet. Denna behandlingsmetod har varit känd och använts i hela världen i tusentals år och som ofta associerats med traditionell kinesisk medicin.

Hur en behandling går till:

Det finns två olika behandlingsmetoder- Hijama (våtkopppning) eller torrkoppning. Torrkoppning innebär att kopparna appliceras på vissa punkter på kroppen och bildar ett vaccum, med hjälp av en vaccumpump. Hijama innebär att man rispar lätt i det yttersta hudlagret och fäster därefter kopparna över området för att samla blod. Denna behandlingsmetoden minskar muskelspänningar och lindrar smärtan.

Koppning kan användas mot:

Vilka får INTE behandlas med hijama/koppning:

Personer med järnbrist bör ha tagit järntabletter i 2 veckor innan behandling med hijama/våtkoppning, annars går det bra att utföra torrkoppning. För personer med blodbrist går det att utföra hijama om det är en lättare blodbrist som stabiliseras med kost och medicinering, annars utför även torrkoppning.

Priser

Hijama/våtkoppning

800 kr

Torrkoppning + lätt koppningsmassage vid behov

650 kr

Akupunktur

400 kr

Fysioterapeutisk konsultation 60 min

400 kr

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt. 

Boka tid via boka direkt!
Välj vilken salong du vill komma till! Vi utför gärna gratis konsultation innan man startar en behandling Du får fylla i en hälsodeklaration, är du gravid rekommenderar vi att du avvaktar. Under varje behandling dokumenteras vilken styrka som använts samt kundens upplevelse.