PRP

PRP

PRP, plasma rich platelet, mera känt som vampyrmetoden, är en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunnhårighet, samt för hud med exempelvis rynkor, solskador och ärr. Dessa faktorer stimulerar till bildande av nya, fräscha celler. Med vampyrmetoden kan man ta bort ärr efter acne, ge huden ny lyster men också förstärka hårbotten, som en behandling mot håravfall. Metoden är allergifri, materialet är ditt eget blod.

För bästa resultat rekommenderas 2–4 behandlingar med tre till fyra veckors mellanrum. Alla typer av hud kan behandlas. Resultatet tilltar över tid och visar sig inom 1–3 månader. För att sedan bibehålla resultatet rekommenderas minst en behandling om året. De områden som oftast syns åldras snabbast och som framgångsrikt kan behandlas är ansikte, hals, dekolletage och händer. Även pigmentförändringar och ärrvävnad efter tex acne och kirurgi kan behandlas.

Tänka på innan PRP

Priser

PRP - 3 behandlingar för hårbotten eller ansiktet

4199 kr (ord. 8399 kr )

PRP Ansikte

1499 kr (ord. 2999 kr )

PRP Hår

1499 kr (ord. 2999 kr )

Behandling hos oss måste avbokas/ombokas minst 24 timmar innan behandling, om du ringer in och samtidigt bokar om kan vi hjälpa dig fram till 24 timmar innan. Det går inte att avboka eller omboka med kortare tidsfrist utan då räknas detta som uteblivet besök och vi har rätten att debitera dig 50% av besöket. Detsamma gäller givetvis om du inte dyker upp utan att ha hört av dig. Detta debiteras via Bokadirekt och är oåterkalleligt.

Alla besök som inte avbokas i tid debiteras kostnaden för besöket. Händer det upprepade gånger förlorar du ett besök.

Kan man välja behandlare?
Ja och nej. Vi försöker alltid att vara tillmötesgående. Det är däremot inte möjligt att garantera att det blir så då något oförutsett kan inträffa. Har vi möjlighet att kontakta dig och byta tid gör vi det men om en av våra behandlare blir sjuk eller får förhinder samma dag så kan vi inte boka om utan då erbjuds en annan behandlare för att behandlingen ska kunna utföras och för att du som kund inte ska behöva boka om och ev hamna utanför din cykel. Om du kommer till en behandling och har lämnat önskemål om en speciell behandlare och denna inte är på plats så har du inte rätt att vägra behandling. Om du ändå vägrar så kommer du att bli debiterad för tiden, då det räknas som för sen avbokning.
Vi har duktiga terapeuter och oavsett vem du blir behandlad av så görs jobbet, och det görs rätt.